Carmen Popescu

Werken via, bij en met SUSA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

SUSA flexibel studentenwerk bestaat al meer dan 70 jaar en daarom is het belangrijk dat het beeld op de website en social media zich blijft vernieuwen. Ik ben projectmanager geweest van het bovenstaande beeldproject. We hebben vijf video’s laten maken door onze samenwerkingspartner Lukkien: een voor het werken bij SUSA; twee voor het werken via SUSA bij de haar klanten ABN AMRO en SOS International; een algemene video voor studenten die via SUSA kunnen werken en een voor bedrijven hoe het is om met SUSA te werken.

Naast de video’s hebben we Lukkien ook nieuwe foto’s laten maken voor op de website van SUSA, de social mediakanalen en drukwerk.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde blogs

Dutch Design Week

Samen met Ellis Marsman heb ik aanstormend creatief talent begeleid bij een pitch tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.

Lees meer

Nationaal Glasmuseum

In de tijd dat ik voor het Nationaal Glasmuseum werkte heb ik veel flyers, uitnodigingen en programmaboekjes voor exposities vormgegeven.

Lees meer

We are Wellington

http://carmenpopescu.nl/wp-content/uploads/2016/06/Ryan-Scott.mp4 Tijdens mijn studie (minor) in Nieuw-Zeeland, volgde ik het vak Digital Media Production, waarbij we een reclame mochten maken. Wij kozen Wellington City Council

Lees meer